Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J24a37r78a 10R29a56n25k

4. 6. 2015 7:14

O kvotach se hovori zrejme proto, protoze Australie, USA a Kanada maji kvoty - treba Kanada ma kazdy rok pres 2 miliony zadatelu, ale kvota byvala az do minuleho roku asi 250.000. Prisla prirodni katastrofa na Filipinach - vzali 50.000 Filipincu - mohou se vratit, ale vetsina uz se zabydlela, deti chodi do skoly a vetsina rodicu mluvi aspon trochu anglicky. Letos uz prislo asi 1.400 Syranu, vetsinou se jednalo o mensiny ruznych cirkvi, ale take ty, ktere by byly bud ukamenovany nebo shozeny z veze, jiste tusite o ktere se jedna, Putin z nich dostava koprivku.....

Letos ma jeste prijit 10.000 imigrantu ze Syrie, ale musi jit oficialni cestou pres konzulaty v zemich, kde jsou ve sbernych taborech. Navic to budou letos i upchlici, kteri za stejne hororovych podminek pristavaji u thajskych brehu. Ano, kanadsti zachranari lovi i tam.

0 0
možnosti

Posadit do lodí a odvézt zpět na druhou stranu Středozemního moře.

0 0
možnosti

J15a96r12a 50R89a33n43k

4. 6. 2015 7:20

Jenze to se melo stat u prvnich lodi, dnes uz je pozde a asi malo predstavitelu EU se necha nachytat s podobnymi myslenkami.

0 0
možnosti

R^ inu psal jsem presne o tom v mych minulych prispevcich v mem blogu. Nekdo jim nasliboval hory doly, nekdo kdo ma zajem z tech podvedenych a tudiz nas"""anych lidicek udelat vojsko ke svemu uzitku. A neni to jen ISIS, je to i nas "spojenec" Turecko, a ruzni arabsti sejkove.

1 0
možnosti
Foto

Ano, začínám mít ten pocit, a ještě jsem zděšená při představě, že se na tom pakuje "nějaký prostředník". Myslíte si, že třeba takové Německo nic vedlejšího nevidí?

0 0
možnosti

Z hlediska uprchlíka jsou kvóty problém. Bude na Bruselu, jestli skončí v Dánsku nebo Rumunsku.

0 0
možnosti
Foto

Skončí dříve nebo později tam, kde bude chtít a bude záležet na míře jeho agresivity. Ale to mnozí z nás budou ... řekněme velmi nešťastní jako ti obyvatelé domů v Německu, na Kosu, Itálii atd. Nemyslíte?

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS