Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

Obávám se, že se zaměstnaností to může být přechodně trochu lepší v příznivějším hospodářském období, ale v souhrnu jen horší, protože prostě a jednoduše práce ubývá, strojů je stále více a nebude jich méně. Kupovat si serepetičky a všelijaké zbytečnosti nelze do omrzení, takže ani tyto obory neporostou. Mumie se budou muset umět o sebe postarat a ze života se radovat podle svých vlastních pravidel, tu mladou generaci si totiž vychovali a teď jen sklízejí plody.

0 0
možnosti
Foto

Vychováváme lemly politickým populistickým systémem a tím samým živíme i předsudky.  I v Evropě jsou místa, kde je nezaměstnanost na 3procentech a konkrétně v Bavorsku na 1 procentu, což jsou vesměs přistěhovalci a přechodně nezaměstnaní, takže?

0 0
možnosti
OP

:-) Já to napsala obecně. V Praze je také nízká nezaměstnanost, ale všeobecný trend je spíš špatný.

0 0
možnosti
JR

J82a75r50a 67R79a94n59k

15. 2. 2015 18:02

Pokud jsou jeste ve vylohach a na dverich restaurantu napisy: hledame pomoc, neni to tak strasne;-)

0 0
možnosti
Foto

Takovéhle práce najdete a habaděj, na černo, na dohodu s min. platem apod. Mnohý dá přednost podpoře ať už v nezaměstnanosti nebo sociální, což je strašně špatně. Ale špatně je celý systém - to opovržení střední a starší generací a nepřipravenost evropské unie na stárnoucí a přesto velmi výkonnou a zdravou populaci.

1 0
možnosti
Foto

Řeší se hodně nesmyslů , ale hlavně je vším prolezlý mor populismu a neodbornosti.

1 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2464x
Že nejsem dáma se snažím maskovat, výhodou je můj věk, je mně 54 a to je zatraceně hodně, abych občas něco pochopila, třeba jen systémem pokus omyl...