Diskuse

Stará svině je u německé policie za 80 tisíc

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J76a32n 87H25u50r63k85a

16. 2. 2015 4:32

vše co za něco stálo od policie odešlo a dnes? to co píšete Praha Žižkov noc co noc v ul.Cimburkova zrušili dokonce kvůli tomu služebnu MP aby nebyli na ráně ulice je plná hotelů ...tam se dějou věci...když přijíždí vozidlo policie a vidí tu spoušť v klidu odcouvají a jedou jinudy...parkujeteli před svým domem než otevřete jedny vrata druhý vrata garáž už máte auto na odtahovce (už 2 krát) jednou jsem byl požádat o odtah vozu že mi blokuje nájezd a oni místo něj odtáhli mě...v případě krádeže se dostavují klidně i za dva dny...

0 0
možnosti

Článku nevěřím. Už z toho důvodu, že žádný německý policista nemůže dát zmiňovanou pokutu za uvedenou nadávku. Vyšly o tom sice v Čechách pěkně demagogické články, ale člověk se přece dokáže dopátrat, jak je to ve skutečnosti. A pro plačky, že se tady řidiči málo pokutují - pokuty jsou v Německu ve vztahu k průměrné mzdě o dost menší než u nás. Zase stačí použít strýčka gůgla.

0 3
možnosti
Foto

Pane Kodýnku, nepíši na základě demagogických článků a taky nepíši nic, co jedna paní povídala. A někdo tady píše o našich málo pokutovaných řidičích?

0 0
možnosti

Myslím, že to schéma je v mysli mnoha Čecháčků následující: Stát je hydra zlodějských nefachčenků a mafiánů. My jsme odbří, "oni" jsou špatní. My po státu "nic nechceme", ale on se z nás snaží vysávat daně. Nebo naopak žijeme z dávek, ale stát nám jich dává málo. Tedy stát je špatný a všechno dělá špatně. To podporuje i to, že spousta stran má v (teoretickém) programu minimalizaci role státu. Stát je organizované násilí. Policie je výkonnou mocí tohoto státu. Pokud neuznávám tento stát, nemohu respektovat ani policii. Začalo to po roce 89 kdy se stalo oblíbenou zábavou některých "lidí" na důkaz despektu k policii strhávat jí čepice. Těžko si představit, co by se asi stalo tomu, kdo by policistovi v Německu, nebo USA strhl čepici. Od té doby se u nás ve vztahu k policii téměř nic nezměnilo. Nějakým způsobem ji respektuje jen cca polovina spíše starší a nízko až středně příjmové populace. To je taky jediná skupina, na kterou si policie "troufne".

Jinak řečeno, Češi jako společnost naturelem nejsou kompatibilní se západní formou demokracie a "svobody". Někdo  je se stávajícím stavem spokojený, někdo ne. Jsme do značné míry stále ještě líní nedisciplinovaní nekulturní barbarští slované (míšenci) a třeba Němci to o nás velmi dobře vědí. Jak se říká, z lejna bič neupleteš.

4 3
možnosti
Foto

Pane Tatíčku, proč si myslíte, že pan Kuchař nemá pravdu?

0 0
možnosti

Ale kdo ví, zdá se, že sprejerství začíná vadit - zdá se, že konečně bude postaveno mimo zákon a že se bude přísněji trestat. Přísněji, než dosud. Uvidíme. :-/

Vím, že nejprve je třeba viníky chytit.

0 0
možnosti

Taky jsem měl auto zaparkované v ulici, po níž prošli nacamraní vandalové... Taky se mi prošli po střeše vozu - zůstala promáčklina - řešil jsem to bouchnutím dlaní zespodu do té střechy... ;-€ ... co jiného mi zbývalo, ty vandaly nikdo nechytil a nikdo nepotrestal.

Plech střechy se časem srovnal tak, že to téměř nebylo poznat. Naštěstí.  ;-)

0 0
možnosti
Foto

Ulomená zrcátka a stěrače? Znám lidi, kteří jsou už imunní, od policie slyšeli několikrát, že mají mít kamery, garáže a majetek si prostě hlídat. Takže je to chyba "slušňáků", že je někdo okrádá nebo jim něco ničí nebo je v noci budí atd. atd.

4 0
možnosti

Kdyz se k moci dostane organizovany zlocin, co tvrde postihy nazyva komunistickymi represemi, tak nemuzete cekat, ze budou zavadeny.

2 0
možnosti

Těch flákajících se mladých stále přibývá.

Nemají práci a tak je živí rodiče, nebo berou podporu. 

Vydělají si prodejem drog, nebo prodejem nadrogovaných hloupých holek za prachy, popřípadě jinou zlodějnou.

To, že si policisté ušetří práci, když je pustí, se nedá lehce přehlížet.

Co tihle fešáci budou dělat, až budou starší, bude mnohem horší, pokud se s nimi nezatočí hned a včas.

Karma!

9 0
možnosti
Foto

Chuligáni měli štěstí, že nejeli autem. To by bylo pro policii jiné sousto. Při následné honičce už mohli být po smrti. A třeba by se k tomu připletl na silnici i jiný účastník provozu a v lepším případě by to odneslo jen auto.

2 0
možnosti

K84a36r45e37l 85B74o76k

9. 2. 2015 18:57

Obecní policie je zřízena, aby udržovala pořádek v obci, ale. Pořádek v obcích je takový jak je popsán autorkou. Za to jak obecní policie tak státní si libují v kontrolách a udílení pokut majitelům automobilů. To je snadná kořist a velký příjem z pokut pro obec. Někteří starostové v tom obecní policii i nabádají.

19 0
možnosti
Foto

Ano, my se na policii obracíme jako na ochránce pořádku a oni mají zcela jinak nastavená pravidla :-/

15 0
možnosti